TOTALE UITVERKOOP2020-11-29T16:19:57+01:00

Beste klant,

Begin volgend jaar verhuist Par Deux naar een nieuw en groter pand in de Stormestraat in Waregem. Meer ruimte, meer zichtbaarheid en een klassevolle inrichting zijn de troeven die ons zullen helpen om verder te groeien en om van Par Deux de mooiste schoenwinkel van Waregem en omgeving te maken.

Dit jaar hebben de Corona-maatregelen ons twee keer verplicht om de winkel te sluiten. Feestjes en restaurantbezoek werden verboden, thuiswerken werd het nieuwe normaal, en de verkoop van mooie schoenen en kledij kreeg zware klappen. U zal begrijpen dat dit het voor een jonge zaak niet makkelijk maakte, maar we hebben vertrouwen in de toekomst en investeren in de nieuwe winkel en in een nog mooiere en ruimere collectie, met nieuwe topmerken, een prominente plaats voor Fratelli Rossetti, en een collectie herenschoenen.

Ook op onze wintercollectie 2020 blijven we trots, en we hebben alles gedaan om ze te promoten en verkopen. Iets vroeger dan normaal bieden we ze nu aan met kortingen vanaf 30%. Zolang de winkel gesloten blijft leveren we aan huis, u kan meteen passen en dan beslissen, of u haalt de schoenen van uw keuze af in de winkel op afspraak. Wat niet past kan nadien geruild worden.

Contacteer ons gerust, we staan voor u klaar.